bons.cat

logotipo Bons vic

Establiments adherits Registre presencial Com funciona? Alta d'establiments
Registra’t

Iniciar sessió

Formulari de registre

icona inici sessió

Ja et vas registrar a BonsVic?

Si ja et vas registrar a BonsVic només has d'iniciar sessió

----Comprova les teves dades

Ex: 12345678A
Format: 12-02-1974
Icona vectorial de carrega
Estem validant les seves dades, el procés trigarà uns segons...

IMPORTANT! Recorda que hauràs de presentar el teu DNI, NIE o passaport al bescanviar els teus bons als establiments adherits a la campanya.

Introdueix les teves dades de contacte _____
Introdueix una contrasenya _____

La contrasenya ha d'estar formada com a mínim per una majúscula, una minúscula i un número.En virtut de la normativa sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran tractades per l’Ajuntament de ciutatdemo amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Les dades seran conservades mentre perduri l'obligació legal. Podrà exercir els drets que es contemplen a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el Registre General de l’Ajuntament. Tanmateix, podrà presentar una reclamació si ho considera davant l’APDCat o bé davant dpo@ciutatdemo.org.


ciutatdemo a Casa tractarà les vostres dades personals per a enviar-vos informació de la iniciativa i informar-vos de promocions de les empreses del municipi. De conformitat amb La llei de protecció de dades (LOPD), Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, teniu dret a accedir a aquesta informació, rectificar-la, cancel·lar-la, i en el seu cas, revocar el vostre consentiment a la referida llei mitjançant correu electrònic a l'adreçainfo@ciutatdemoacasa.com


Icono cerrar

Recuperar la contrasenya

Escriu l’adreça de correu electrònic amb la que et vas registrar. Rebràs un enllaç temporal per a substituir la teva contrasenya.

Icono cerrar

Amb la col·laboració de: